...............................................................................................................................................................................................................

...............................................................................................................................................................................................................

Καλημέρα σας και καλή σχολική χρονιά!

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στην ιστοσελίδα του σχολείου μας θα ανεβαίνει σχεδόν κάθε εβδομάδα, εκπαιδευτικό υλικό αλλά και εργασίες για το μάθημα της Πληροφορικής. Προαιρετικά ο κάθε μαθητής μπορεί να έχει μαζί του ένα USB-Stick, το θα έχει το ρόλο της ηλεκτρονικής τσάντας, αν δεν έχει πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας. Επίσης, όποτε είναι απαραίτητο, θα προμηθεύονται προγράμματα εκμάθησης τα θα πρέπει να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας (οπωσδήποτε θα είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα αλλά θα περιέχονται και λεπτομερείς οδηγίες εγκατάστασης, κατά κύριο λόγο σε μορφή video).

Οι μαθητές/τριες θα στέλνουν τις εργασίες με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με όνομα αρχείου το: ΕΠΙΘΕΤΟ-ΟΝΟΜΑ-ΤΜΗΜΑ-ΤΙΤΛΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ  ή θα τις αποθηκεύουν στο Stick τους και θα τις φέρνουν στο σχολείο στο επόμενο μάθημα.

Εάν για κάποιο λόγο ο μαθητής/τρια δεν κατάφερε να πάρει την εργασία του/της, τότε:

  1. Μπορεί να την αναζητήσει στην ιστοσελίδα μας, αφού συνδεθεί
  2. Μπορεί να την αναζητήσει από κάποιο συμμαθητή του
  3. Μπορεί να φέρει το USB-Stick του, την επόμενη ημέρα και να πάρει την άσκησή του.

Παρακαλώ τους γονείς των μαθητών που για οποιοδήποτε λόγο δεν έχουν internet ή υπολογιστή στο σπίτι τους να με ενημερώσουν στο παραπάνω e-mail.

Τέλος, για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση όσον αφορά το μάθημα της Πληροφορικής μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μου στο παραπάνω e-mail.

 

Σας ευχαριστώ.

Ο καθ. Πληροφορικής

Παππάς Νικόλαος

Επικοινωνία

logo 10oAgAn 8
 
οδόςΠάρνηθος 1, Άγιοι Ανάργυροι, 13562

phone icon 210ο: 212 8098314 
 
phone icon 25ο: 2102315989 

Μετρητής...

Πόσες μέρες έως την έναρξη της σχολικής χρονιάς...
και να επιστρέψουμε;